Vacature | Senior Strategisch ontwerper/projectleider

Strategisch ontwerper/ projectleider

JIJ ziet en denkt in mogelijkheden, bent creatief en houdt van aanpakken. Je kunt goed in een (multidisciplinair) team werken, werkt ook graag zelfstandig en hebt goed contact met opdrachtgevers. Je ziet wat er moet gebeuren in opdrachten en in de eigen organisatie en handelt daarop. Je bent leergierig en nieuwsgierig naar (maatschappelijke) ontwikkelingen en innovaties. Je hebt minimaal zeven jaar werkervaring in design thinking, strategieontwikkeling, verbeelding, creatieve facilitatie en projectmanagement. Dat blijkt ook uit je opleiding en de activiteiten die je tot dusver deed. Je spreekt en schrijft Nederlands en Engels en hebt een sterk gevoel voor esthetiek. Je bent handig met het Adobe Creative Suite en het Microsoft Office pakket.

WIJ werken aan een duurzame samenleving. Waarin mensen prettig leven in evenwicht met de planeet en verbonden met elkaar. Iedereen wordt gehoord, krijgt kansen en ontwikkelt zijn of haar talent. DIG begeleidt organisaties en de samenleving in verandering. Door deze betekenis en richting te geven. Door ze in een wereld in transitie toekomstperspectief te bieden. En door ruimte te creëren voor reflectie en verrassende oplossingen. We brengen creatieve intelligentie, ontwerpend denken en doen.

Kijk op onze website www.designinnovationgroup.nl voor meer informatie.

Wat ga je doen? Je bent projectleider, meewerkend voorman/vrouw van meerdere projecten en doet alles wat van een goede sr projectleider wordt verwacht; .

Je gaat mee naar gesprekken met potentiële opdrachtgevers en helpt met het schrijven van voorstellen. Je ondersteunt/ neemt soms initatief bij business development. Wanneer een opdracht binnen is doe je alles wat van een goede projectleider wordt verwacht: zet je het project op, onderhoudt het contact met de opdrachtgever en stuurt je DIG-collega’s aan – een DIG projectteam bestaat meestal uit twee tot drie personen. Daarnaast werk je inhoudelijk mee in de projecten, waarbij je design research doet, inzichten vertaalt (in zowel beeld als in innovatiestrategieën), interventies voor gedragsverandering of advies voor duurzaam beleid), een boeiend samenhangend verhaal ervan maakt en middels ideation en prototyping tot de juiste oplossing komt. 

Je snapt de (vaak bestuurlijke) omgeving van het publieke domein, en schakelt daar in, je verbindt strategie aan de prakische uitvoering. 

Natuurlijk zijn er ook interne organisatietaken, zoals afstemming met andere projectleiders en managementteam. En zorgen dat nog DIG bekender wordt. 

Interesse? Stuur voor 10 juni een mail met een korte motivatie, portfolio, cv en een bijlage met iets waar je heel trots op bent, naar: hello@designinnovationgroup.nl