Vacature | Junior Design Researcher

JIJ ziet en denkt in mogelijkheden, bent creatief en durft initiatief te nemen. Je kunt goed in een (multidisciplinair) team werken, werkt ook graag zelfstandig. Je bent leergierig en nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen en innovaties. Je houdt van aanpakken en bent meer dan geïnteresseerd in design thinking, verbeelding en strategie ontwikkeling. Dat blijkt ook uit je opleiding en de activiteiten die je tot dusver deed. Je spreekt en schrijft Nederlands en Engels en hebt een sterk gevoel voor esthetiek. Je bent handig met het Adobe Creative Suite en het Microsoft Office pakket.

WIJ werken aan een duurzame samenleving. Waarin mensen prettig leven in evenwicht met de planeet en verbonden met elkaar. Iedereen wordt gehoord, krijgt kansen en ontwikkelt zijn of haar talent. DIG begeleidt organisaties en de samenleving in verandering. Door deze betekenis en richting te geven. Door ze in een wereld in transitie toekomstperspectief te bieden. En door ruimte te creëren voor reflectie en verrassende oplossingen. We brengen creatieve intelligentie, ontwerpend denken en doen.

Kijk op onze website www.designinnovationgroup.nl voor meer informatie.

Wat ga je doen? Je werkt inhoudelijk mee in de projecten. Daarbij doe je ontwerpend onderzoek, maakt materialen, vertaal je inzichten (in zowel beeld als in innovatiestrategieën, interventies voor gedragsverandering of advies voor duurzaam beleid), maakt een boeiend samenhangend verhaal en/of komt middels ideation en prototyping tot de juiste oplossing.

Interesse? Stuur voor 10 juni een mail met een korte motivatie, portfolio, cv en een bijlage met iets waar je heel trots op bent, naar: hello@designinnovationgroup.nl