Meewerkstage: Waar zijn we naar opzoek?

JIJ ziet en denkt in mogelijkheden, bent creatief en durft initiatief te nemen. Je kunt goed in een (multidisciplinair) team werken en werkt ook graag zelfstandig. Je bent leergierig en nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen en innovaties. Je houdt van aanpakken en bent meer dan geïnteresseerd in design thinking en strategie ontwikkeling. Dat blijkt ook uit de activiteiten die je tot dusver deed. Je spreekt en schrijft Nederlands en Engels en hebt een erg fijn gevoel voor esthetiek. Je bent handig met het Adobe Creative Suite, het Microsoft Office pakket en hebt verstand van social media. Bovenstaande houding en vaardigheden zijn voor ons belangrijker dan de studie.


WIJ brengen strategische creativiteit naar organisaties die hun potentieel willen ontwikkelen: we helpen deze organisaties bij het innoveren en vernieuwen. Wij werken samen met hogescholen en universiteiten om het vakgebied strategisch ontwerp verder te ontwikkelen. We houden van weird & wonderful, intuïtie en inhoudelijke argumenten in onze projecten. Bekijk onze website voor meer informatie.

Wat ga je doen? Als stagiair bij DIG word je actief betrokken in lopende projecten en bij de ontwikkeling van de organisatie. Taken en verantwoordelijkheden kunnen uit het volgende bestaan: inhoudelijke en ondersteunende werkzaamheden in projecten (onderzoek, vormgeving, voorbereiden van bijeenkomsten, verslaglegging), PR voor DIG, onderhoud van de website, desk research en – natuurlijk – net als iedereen de broodnodige koffie en boodschappen verzorgen voor de lunch.  Welke taken en verantwoordelijkheden je precies krijgt, stemmen wij af op de lopende projecten en op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wat bieden we jou?
Een fijne werksfeer binnen een gezellig team, heerlijke koffie en een prettige werkplek op een prachtlocatie in hartje Utrecht!

Periode? Minimaal 5 maanden vanaf februari 2019. Liever vanaf september? Mail ons dan alvast!

Interesse? Stuur een mail met een portfolio, cv en een bijlage met iets waar je heel trots op bent, naar: hello@designinnovationgroup.nl

Volg ons op:
Facebook
Twitter
Instagram
LinkedIn