Stagiair(e)s gezocht!
– Design Researcher
– Content & Social Media

Vacature: Stagiair(e)s Design Research

JIJ ziet en denkt in mogelijkheden, bent creatief en durft initiatief te nemen. Je kunt goed in een (multidisciplinair) team werken en werkt ook graag zelfstandig. Je bent leergierig en nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen en innovaties. Je houdt van aanpakken en bent meer dan geïnteresseerd in design thinking en strategie ontwikkeling. Dat blijkt ook uit de activiteiten die je tot dusver deed. Je spreekt en schrijft Nederlands en Engels en hebt een erg fijn gevoel voor esthetiek. Je bent handig met het Adobe Creative Suite, het Microsoft Office pakket en vindt het leuk om mee te denken over social media. Bovenstaande houding en vaardigheden zijn voor ons belangrijker dan je studie.

WIJ helpen organisaties bij innoveren en vernieuwen en brengen met strategische creativiteit versnelling in maatschappelijke transities of waar nodig zetten we deze in beweging. Wij werken samen met hogescholen en universiteiten om het vakgebied strategisch ontwerp verder te ontwikkelen. We houden van weird & wonderful, intuïtie en inhoudelijke argumenten in onze projecten. Bekijk onze website voor meer informatie.

 

Wat ga je doen? Als stagiair(e) bij DIG wordt je actief betrokken in lopende projecten en bij de ontwikkeling van de organisatie. Jouw taken en verantwoordelijkheden kunnen zijn: inhoudelijke en ondersteunende werkzaamheden in projecten (gebruikers)onderzoek, mee op interview pad, vormgeving, voorbereiden van bijeenkomsten, verslaglegging),desk research en – natuurlijk – net als iedereen de broodnodige koffie en boodschappen verzorgen voor de lunch. Welke taken en verantwoordelijkheden je precies krijgt, stemmen wij af op de lopende projecten en op jouw persoonlijke ontwikkeling.

 

Wat bieden we jou?
Een fijne werksfeer binnen een tof team, heerlijke koffie en een prettige werkplek op een prachtlocatie in hartje Utrecht!

Periode? Minimaal 5 maanden vanaf september 2019. Liever vanaf februari 2020 ? Mail ons dan alvast!

Interesse? Stuur een mail met je portfolio, cv en een bijlage met iets waar je heel trots op bent, naar: hello@designinnovationgroup.nl

Volg ons op:
Instagram
LinkedIn
Twitter

Vacature: Stagiair(e) Content & Social Media

JIJ ziet en denkt in mogelijkheden, bent creatief en durft initiatief te nemen. Je kunt goed in een (multidisciplinair) team werken en werkt ook graag zelfstandig. Je bent leergierig en nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen en innovaties. Je houdt van aanpakken en bent geïnteresseerd in Design Thinking en strategie ontwikkeling. Je spreekt en schrijft Nederlands en hebt een erg fijn gevoel voor esthetiek. Je bent handig met het Adobe Creative Suite, het Microsoft Office pakket en je bent helemaal thuis in social media. Bovenstaande houding en vaardigheden zijn voor ons belangrijker dan de studie. Je maakt graag verschillende typen content en zorgt daarmee voor meer (online) zichtbaarheid voor DIG. Je kan goed en creatief schrijven en hebt enigzins ervaring met fotografie en video.

WIJ helpen organisaties bij innoveren en vernieuwen en brengen met strategische creativiteit versnelling in maatschappelijke transities of waar nodig zetten we deze in beweging. Wij werken samen met hogescholen en universiteiten om het vakgebied strategisch ontwerp verder te ontwikkelen. We houden van weird & wonderful, intuïtie en inhoudelijke argumenten in onze projecten. Bekijk onze website voor meer informatie

Wat ga je doen? Als stagiair(e) bij DIG word je actief betrokken in lopende projecten en bij de ontwikkeling van de organisatie. Taken en verantwoordelijkheden kunnen uit het volgende bestaan: Het maken van blogs, vlogs en posts voor op onze social media kanalen. Inhoudelijke en ondersteunende werkzaamheden in de PR, onderhoud van de website en – natuurlijk – net als iedereen de broodnodige koffie en boodschappen verzorgen voor de lunch. Welke taken en verantwoordelijkheden je precies krijgt, stemmen wij af op de lopende projecten en op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wat bieden we jou?
Een fijne werksfeer binnen een tof team, heerlijke koffie en een prettige werkplek op een prachtlocatie in hartje Utrecht!

Periode? Minimaal 5 maanden vanaf september 2019. Liever vanaf een ander moment? Mail ons dan alvast!

Interesse? Stuur een mail met je cv en een bijlage met iets waar je heel trots op bent, naar: hello@designinnovationgroup.nl

Volg ons op:
Instagram
LinkedIn
Twitter