Stageplekken beschikbaar voor september ’22!

Kom bij ons team

JIJ ziet en denkt in mogelijkheden, bent creatief en durft initiatief te nemen. Je kunt goed in een (multidisciplinair) team werken en werkt ook graag zelfstandig. Je bent leergierig en nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen en innovaties. Je houdt van aanpakken en bent meer dan geïnteresseerd in design thinking, verbeelding en strategie ontwikkeling. Dat blijkt ook uit de activiteiten die je tot dusver deed. Je spreekt en schrijft Nederlands en Engels en hebt een erg fijn gevoel voor esthetiek. Je bent handig met het Adobe Creative Suite en het Microsoft Office pakket. Je houding en vaardigheden zijn voor ons belangrijker dan de studie die je volgt.


WIJ werken aan een duurzame samenleving. Waarin mensen prettig leven in evenwicht met de planeet en verbonden met elkaar. Iedereen wordt gehoord, krijgt kansen en ontwikkelt zijn of haar talent. DIG brengt organisaties en de samenleving veerkracht. Door veranderingen betekenis en richting te geven. Door ze in een wereld die in transitie is toekomstperspectief te bieden. En door ruimte te creëren voor reflectie en verrassende oplossingen met creatieve intelligentie, ontwerpend denken en doen.

WAT GA JE DOEN? Als stagiair bij DIG ben je actief betrokken bij lopende projecten en de ontwikkeling van de organisatie. Taken en verantwoordelijkheden kunnen uit het volgende bestaan: inhoudelijke en ondersteunende werkzaamheden in projecten (onderzoek, vormgeving, voorbereiden van bijeenkomsten, verslaglegging), PR voor DIG, desk research en – natuurlijk – net als iedereen de broodnodige koffie verzorgen als je op kantoor werkt. Welke taken en verantwoordelijkheden je precies krijgt, stemmen wij af op de lopende projecten en op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wat bieden we jou?

  • Een fijne werksfeer binnen een enthousiast en jong team.
  • Periode? Minimaal 5 maanden vanaf september 2022. Liever vanaf februari 2023? Mail ons dan ook alvast!

Interesse? Stuur een mail met een portfolio, cv en een bijlage met iets waar je heel trots op bent naar: hello@designinnovationgroup.nl

“Tijdens mijn stage bij DIG heb ik heel veel vrijheid gekregen om me te ontwikkelen op competenties waar ik zelf graag in wilde groeien. Daardoor is het een ontzettend leerzame periode geweest. In het begin van de stage gebeurde dit op kantoor, maar vanaf het moment dat iedereen thuis is gaan werken ivm COVID-19 heb ik de stage vanuit huis voortgezet. In de thuiswerkperiode heb ik heel veel meer van het bedrijf kunnen zien, omdat we elke dag even contact hadden met het hele team bij elkaar. Zo bleef iedereen op de hoogte van elkaar en alle lopende projecten. Dat heb ik als heel waardevol ervaren. Ik zou een stage bij DIG dan ook zeker aanraden. Het gehele team zoekt naar oplossingen om ook digitaal zo goed mogelijk door te gaan met projecten als fysiek contact maar minder goed mogelijk is.

Ik heb me bij DIG geen dag ‘de stagiaire’ gevoeld, maar was echt onderdeel van een super positief, enthousiast en gedreven team!”

(Anne Higler, oud-stagiair)