Stage vacature: Creatieve content en PR

Februari - Juni 2023

Wie zijn wij?

DIG brengt ontwerpend denken en doen in bij organisaties om een eerlijke toekomst te realiseren waar de wereld in balans is. We zijn bevlogen en deskundige mensen met uiteenlopende creatieve achtergronden, die met ontwerpend denken en doen, met verbeeldingskracht en met creatieve intelligentie bijdragen aan positieve verandering.

We geven creatief, strategisch advies. Hebben het lef om een gefundeerde mening neer te zetten. Ook als die tegen de heersende opvattingen ingaat. DIG kijkt verder dan de traditionele (rationele) denkpatronen. Agenderen belangwekkende onderwerpen. Verbeelden de toekomst met verschillende (research based) scenario’s. Ontwerpen veranderpaden en het programma erheen.  Waarbij we rekening houden met gedrag, identiteit, en het verhaal. En zorgen er zo voor dat iedereen mee wil, mee kan en mee gaat. Zodat organisaties hun potentie ontwikkelen en bijdragen aan een eerlijke wereld in balans.

Kijk op onze website www.designinnovationgroup.nl voor meer informatie over wat wij doen, of op onze LinkedIn, Twitter of Instagram om te zien wie wij in het dagelijks leven zijn.

Wie ben jij?

Jij bent een creatieve all-rounder. In een hand omdraai weet je beelden te bewerken in Photoshop, heb je gevoel voor grafische vormgeving en je houdt ervan om inhoud om te zetten in knallende esthetische content. Je kunt goed in een (multidisciplinair) team werken en werkt ook graag zelfstandig.

  • Jij bent leergierig en opzoek naar een uitdaging.
  • Jij bent ondernemend, flexibel en hebt een hands-on mentaliteit.
  • Een pakkende tekst staat bij jou zo op papier, jij bent zeker creatief.
  • Je hebt ervaring met Adobe Creative Cloud (zoals Photoshop, Première en/of Illustrator); en je bent handig met Microsoft Office pakket.
  • Je hebt affiniteit met – en kennis van (de nieuwste ontwikkelingen op) social media.
  • Je bent geïnteresseerd in duurzaamheidsvraagstukken.
  • Jij beschikt goede kennis over de Nederlandse en Engelse taal.
  • Ervaring met video- en/of fotoapparatuur is een pré, maar niet noodzakelijk.

Wat ga je doen?

Gedurende jouw stage bij DIG ben je actief betrokken bij lopende projecten en de ontwikkeling van de organisatie. De focus van de stage ligt op het maken van creatieve content en het ondersteunen van het pr-team. Je helpt complexe vraagstukken omzetten naar toegankelijk beeld. Denk hierbij aan infographics, collages, animaties, video’s. Maar je bent ook betrokken bij het meewerken aan de pr strategie van DIG en je denkt mee over de invulling van online content. We stemmen graag met jou af welke taken en verantwoordelijkheden je precies krijgt, die aansluiten bij je leerdoelen en persoonlijke ontwikkeling.

Wat bieden we jou?

Een fijne werksfeer binnen een enthousiast en jong team.
Periode? Minimaal 5 maanden vanaf februari 2023. Liever vanaf september 2023? Mail ons dan ook alvast!

Stuur je portfolio, cv en motivatiebrief naar: hanneke@designinnovationgroup.nl