Opvallende Hub op InfraTech

“Hoe onderscheiden we ons op de Infratech beurs, en hoe laten we zien wie we — met al onze gespecialiseerde werkmaatschappijen bij elkaar — zijn en waar we voor staan? Onze vakmensen denken samen met opdrachtgevers mee over de best mogelijke en vernieuwende oplossingen, en daar zijn we trots op!” Familiebedrijf Mourik vroeg DIG dit gevoel en deze manier van werken terug te laten komen in een onderscheidende beursstand voor de infra-beurs. Daarnaast moest het een ontspannen plek zijn, want wie wil er na twee uur slenteren niet even zitten?

DIG ontwierp een beursstand waar innovatiekracht, de mensen en de huiselijkheid van Mourik bij elkaar kwamen. De blikvanger was een foto 6×3 meter van een oer-Hollands dijklandschap waarin Mourik werkzaamheden verricht, en daaronder een relaxte zit-tribune met planten en kussens.

Een frisse bouwkeet-bar in Mourik-geel vormde het middelpunt van de stand, met aan de zijkant ruimte om acht prachtige innovatieve projecten te tonen, en aan de achterkant een videoscherm voor de bezoekers die op de tribune gaan zitten.

De stand vormde een  inspirerende rustplek in de chaos en drukte van de infra-beurs De medewerkers van Mourik waren er trots op: “Dit is echt hoe we zijn; nuchter, toegankelijk, slim en innovatief, en net even anders. Experts in wat we doen, maar altijd samen: een menselijke benadering.”