Flexibiliteit is prioriteit

in deze tijd

Onvoorspelbaar. Dat is de wereld meer dan ooit met de komst van COVID-19. Dus zullen organisaties alert moeten zijn. Sensitief voor veranderingen in de organisatie en erbuiten. En wendbaar genoeg om op tijd te kunnen reageren. DIG geeft prioriteit aan flexibiliteit. Door wendbaarheid een essentieel onderdeel te maken van onze manier van werken. En van de innovatieve oplossingen die we voor onze opdrachtgevers ontwerpen.

We denken nog steeds in de middellange termijn (3-5 jaar vooruit). Maar we creëren meer ruimte voor ‘wat als scenario’s. Wat als de tweede golf nog heftiger wordt dan de eerste? Wat als COVID-19 vast onderdeel wordt van de samenleving? En wat als de 1,5 meter maatschappij blijvend blijkt te zijn?

Ook onze eigen aanpak en werkwijze hebben we opnieuw ontworpen. Zodat we flexibel zijn en door kunnen tijdens een lockdown. Door te schakelen van fysieke sessies naar digitale bijeenkomsten. Doordat onze trainingen net zo effectief zijn online als offline en doordat we geleerd hebben hoe we tijdens interviews ook digitaal de diepte in kunnen gaan.

“Fijn hoe jullie dit doen en ook op het non-verbale letten. Dat maakt het echt meer een gesprek zoals we in real life gewend zijn.”

Dat deze aanpak werkt, hebben we de afgelopen tijd bewezen. Dit blijkt onder andere uit de reviews op onze digitale Frankwatching training ‘design thinking voor communicatie’. Deze training wordt zelfs gemiddeld met een 8.5 beoordeeld! En wil je weten wat dit voor jouw organisatie kan betekenen? Dan praten we je graag bij.