Strategisch ontwerper/ projectleider (in eerste instantie zwangerschapsverlof)

DIG inspireert en ondersteunt organisaties om vanuit verborgen potentieel tot betekenisvolle verandering te komen.

JIJ ziet en denkt in mogelijkheden, bent creatief opgeleid en houdt van aanpakken. Je kunt goed in een (multidisciplinair) team werken, werkt ook graag zelfstandig en hebt goed contact met opdrachtgevers. Je bent leergierig en nieuwsgierig naar (ver)nieuwe(nde) ontwikkelingen. Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring in design thinking, strategieontwikkeling, projectmanagement en het faciliteren van creatieve workshops. Dat blijkt ook uit je opleiding en de activiteiten die je tot dusver deed. Je spreekt en schrijft Nederlands en Engels en hebt een sterk gevoel voor esthetiek. Je bent handig met het Adobe Creative Suite en het Microsoft Office pakket.

WIJ brengen strategische creativiteit naar organisaties die hun potentieel willen ontwikkelen: we helpen deze organisaties bij vernieuwen en veranderen. Onze projecten richten zich op ontwerpen voor gedragsverandering, beleid, innovatiestrategieën en ‘humanizing technology’. We houden van weird & wonderful, intuïtie & analyse in onze projecten. Bovendien hebben wij allen de drive om de wereld een betere en inclusieve plek te maken. We werken het liefst met en voor mensen die deze visie delen. We zijn een enthousiast en groeiend team, gevestigd in centrum Utrecht.

Kijk op onze website www.designinnovationgroup.nl voor meer informatie over wat wij doen, of op onze Instagram of Facebook om te zien wie wij in het dagelijks leven zijn.

 

Wat ga je doen? Je gaat mee naar gesprekken met potentiële opdrachtgevers en helpt met het schrijven van voorstellen. Wanneer een opdracht binnen is doe je alles wat van een goede projectleider wordt verwacht: zet je het project op, onderhoudt het contact met de opdrachtgever en stuurt je DIG-collega’s aan – een DIG projectteam bestaat meestal uit twee tot drie personen. Daarnaast werk je inhoudelijk mee in de projecten, waarbij je design research doet, inzichten vertaald (in zowel beeld als in innovatiestrategieën, interventies voor gedragsverandering of advies voor duurzaam beleid), een boeiend samenhangend verhaal ervan maakt en middels ideation en prototyping tot de juiste oplossing komt.

Periode: In eerste instantie zoeken we iemand die onze collega kan vervangen die met zwangerschapsverlof gaat, van half oktober 2018 t/m eind maart 2019. Maar gezien wij aardig aan het groeien zijn, is de kans groot dat – als het goed klikt – we je graag daarna in ons team houden!

Interesse? Stuur voor 7 september een mail met een korte motivatie, portfolio, cv en een bijlage met iets waar je heel trots op bent, naar: hello@designinnovationgroup.nl