Brainstormen in 't Paradijs

Brainstormen op een centraal gelegen locatie aan de gracht in Utrecht ook iets voor jou?
Zelf gebruiken we de ruimte voor onze Design Innovation Tracks, brainstorms, workshops, meetings, evaluaties en sollicitaties. Aangezien de sfeer een heel inspirerende werking heeft op ons stellen we de ruimte beschikbaar om te huren.

Wanneer je de ruimte huurt zorgen wij voor koffie, thee, water, fruit, koekjes en een snoep. Ook kun je gebruik maken van onze beamer, projectiescherm en flip-over. Daarnaast zijn er verschillende extra’s mogelijk.

Zaalopstelling:
De ruimte is geschikt voor 2 tot 25 personen.
Een tafel opstelling is mogelijk tot 16 personen.
Een theateropstelling is mogelijk tot 25 personen.
Twijfel je of jouw meeting in onze ruimte past? Kom gerust een keer kijken of bel ons voor advies.

Meer info:
Voor meer informatie over de ruimte, mogelijkheden en beschikbaarheid kun je mailen naar hello@designinnovationgroup.nl of bellen naar
030-7370999.

Tarieven (exclusief 21% btw):
Huur per dagdeel of een deel daarvan:
Dagdeel: 09:00 – 13:00 uur of 13:00 – 17:00 uur – v.a. € 285,00
Hele dag: 09:00 – 17:00 uur – v.a. € 385,00

Lunch:
We bestellen met alle liefde heerlijke belegde broodjes voor jullie. Dit kost € 8,- per persoon. Heb je andere lunchwensen? Laat het ons weten, we denken graag met je mee. Natuurlijk mag je ook zelf iets te eten meenemen.

Brainstorm pakket:
6 blokjes Post-it, een pak A4 papier, gebruik van pennen, markers, stiften, plakband, lijm, schaar, nietmachine en perforator. We zetten het voor je klaar voor € 30,00. Je mag uiteraard ook zelf materialen meenemen.

Facilitator of mediator:
Wil je het optimale uit jouw brainstorm, groepssessie of vergadering halen? Dan kunnen wij op jouw verzoek een facilitator of mediator verzorgen, passend bij de groep, het onderwerp en het doel van de sessie. Prijs op aanvraag.